Eterra Systems Business Online Solutions

За нас

Научете повече за Етерра Системс ООД

Нашият екип

От основаването ни растем, като привличаме доказани специалисти с успешна реализация в своята професионална област.

Премести

Нашата компания

about-image

Етерра Системс ООД е българска софтуерна и консултантска компания, основана от опитни професионалисти в областта на информатиката, икономическата информатика, компютърните, комуникационните и интернет технологиите, в сътрудничество с представители на бизнеса, успешно развиващи своите компании и доказали устойчивост на резултатите във времето, независимо от икономическите сътресения в национален и световен мащаб.

Нашата цел е да предоставяме насочени към потребителя, гъвкави и иновативни решения, които успешно преодоляват предизвикателствата, свързани с проектирането, изграждането и управлението на различни типове информационни системи, подходящи за всеки вид бизнес. Нашите решения са удобни за потребителя – лесни за управление и поддръжка.

Нашите компетенции

Да разполагаш с мощна и надеждна Система за управление на съдържанието днес е по-малко от опция и повече от необходимост. Електронната търговия се развива непрекъснато като един от най-надеждните и предпочитани начини за покупка на стоки. Чрез нея огромен брой фирми оползотворяват бизнес възможности и печелят предимства на пазара. Вашето силно присъствие онлайн ще ви направи част от съвременната тенденция за бързо развитие на нови стандарти, идеи и приложения за електронна търговия.

За да се осигури безопасното функциониране на една фабрика или машина, е необходимо да бъдат прилагани подходящи превантивни действия, както и компонентите за автоматизация и управление, заложени в съвременната холистична индустриална концепция за безопасност, да бъдат интегрирани в производственото предприятие или съоръжението като цяло.

Проектирането (инженеринга) на потребителски интерфейси за софтуер се фокусира върху практическата опитност на потребителя. Целта на разработването на потребителски интерфейси е да се постигне максимално лесно и ефективно взаимодействие на потребителя със системата от гледна точка постигане целите на потребителя и завършване на текущата задача.

  • Софтуерна разработка100%

  • Дизайн70%

  • Брандиране75%

  • Индустриален софтуер85%

  • UI Разработка100%

“ Като компания, специализирана в разработване и управление на онлайн базирани бизнес системи, Етерра Системс извършва пълно обслужване, консултации и мониторинг на текущите ни проекти. Нашата нова онлайн система поставя този аспект от нашата работа на равнище, по-високо от досегашното. "Етерра Системс" ЕООД разполага с екип от квалифицирани специалисти за правилното изпълнение на предлаганите услуги и отлична методология за тяхното изпълнение, като налага собствен, ефикасен стил на работа, което я отличава от конкурентите на пазара. ”

"Арт Е Строй" ООД

www.artestroy.bg

“ Естеството на нашата работа винаги ги поставя пред решения, които изискват гореспоменатите качества и Етерра Системс, без изключение, достигат най-високо ниво. Въз основа на впечатленията от съвместната ни работа, "КОНТРОЛТЕСТ" ООД препоръчва "Етерра Системс" ООД като лоялен партньор, надежден изпълнител с доказани професионалисти. ”

Контролтест ООД

www.controltest.eu

“ Ние изразяваме нашите отлични впечатления и благодарност за професионализма и разбирането при стриктно спазване на договорните споразумения. Благодарение на високия професионализъм на Етерра Системс всички дейности бяха извършени в необходимия обем, време и качество.”

КИТТ ООД

www.kittbg.com

Нашите клиенти

През годините Етерра Системс постигна дълбоки бизнес отношения с клиентите си.
Отговорихме на техните нужди с гъвкави и разнообразни софтуерни решения, изградени според най-високите стандарти в бранша.